Komentáre k zápasom

Dnes je 03.sep 2018

3 : 2

      19.jún 2018     Losovanie: Haki Pišta PetoG Fodi

Na posledný zápas sezonny (bater ich viac nevybavil) sa stretla nabitá súpiska. Rozdelenie hráčov do tímov dalo tušiť, že to bude bitka do konca. Po minulých hodových zápasoch na goly, museli byt ale teraz diváci sklamaní, nakoľko sa tímy sústredili aj na bránenie. No to ešte čierny netušili, že Pišta vytiahol žolíka menom, Stano, ktorý dvomi golmi otvoril účet stretnutia a bieli dlho držali 2 :0. No čierni postupne chceli a podarilo sa im vyrovnať. Čierni zahadzovali šance a ked to vyzeralo že bude 2:2 tak o 20 h tej dal žolík golik a skompletizoval hetrick. Na tento gol čierni neodpovedali a tak Pišta predbehol Mika v tabulke a Marián skončil prvy :) Následne sme sa po sprche presunuli do Hopsu. Podaktorí tam šli aj bez sprchy brrrrr A v Hopse bolo supeeeeeeer Kto nebol , može lutovať. (pišta)

6 : 9

      12.jún 2018     Losovanie: Stano Roman Maroš Pišta

Rozlosovanie vyslo tak, ze biely team spojil na oko lepsich a technickejsich hracov. Po dlhsom case hral Guni a v kombinacii s 'on fire' Branom, Majom ;) a Stanom to bola velka vyzva pre ciernych. Tych zase spajala Pistova a Matova cervena snura :D Cuduj sa svete, od zaciatku hrali technickejsie cierny. Tocili bielych jak nic a ujali sa vedenia. pomalicky sa vedenie navysovalo a bolo to uz 4:1 aj vdaka Grogovej chladnej hlave a paradnych kluckach pri zakonceni 1na1. Ako to uz byva zvykom, cierny si mysleli, ze su na koni a ze ich uz nic nezosadi, avsak rychle goly hlavne dva Branove ktorymi sa biely dotiahli na 6:6 bolo uz fakt 'too much'. Toto dotahovanie vsak stalo bielych vela sil a Bater sa chytil pravidla, ze ked neviec co s loptou vystrel a pleskol mocny gol cez 3 hracov od brvna do brany. To uz celkom dorazilo bielych a aj ked sa snazili, break na rozdiel dvoch golov to cele vymaloval. Da sa povedat, ze tak ako bol rozdielovy hrac minuli tyzden Majo, tak tento duel strhol na vytaznu stranu Bater! (Miko)

6 : 5

      05.jún 2018     Losovanie: Paťo Miko Haki Fodi

Rozlosovanie vyzeralo uz na pohlad celkom vyrovnane, aj ked pri absencii Marosa a Pistovej novej vlne, miska na vahe sa priklanala k bielym. Hracov bolo -2, cize 10 a v telocvicni +50, takze aj tento faktor urcite zamiesal karty. Uvodne goly patrili bielym a kazdym jednym navyse sla Pistova frustracia na spacir. Pri konci zapasu sa cierny nakopli a zacali busit na vrata bielych a postupne dotahovali. Biely zahodili niekolko unikov a pri rozdiele jedneho golu sa zacali obavat o vysledok. Cas ich vyslobodil, aj ked bielych hodinky zahadne zrychlili o 20 sekund oproti hodinkam ciernych. Po zapase sa vsetci zhodli, ze rozdielovym hracom celeho diania na ihrisku bol Majo. So svojim hat-trickom a nespocetnymi blokmi, bol rozhodne muzom zapasu! (Miko)

Miko, velka vdaka za komentar. PROSIM, doplnte mi goly (Bater)

10 : 6

      29.máj 2018     Losovanie: Stano Marian Miko Fodi

1 gol este chyba. Kto napise komentar?

5 : 13

      22.máj 2018     Losovanie: Miko Maťo Fodi Marian

12 : 4

      15.máj 2018     Losovanie: Žižo Majo Maťo Marian

8 : 11

      24.apr 2018     Losovanie: Bater Grog Paťo Maťo

Keďže nastúpilo iba 10 hráčov a v telocvični už je riadne teplo, zúčastnených čakal fyzicky náročný duel. Losovanie dopadlo lepšie pre bielych ale keďže začali trochu ľahkovážne, po nenápadných akciách bolo po 20 minútach z ich pohľadu zrazu 0:4...a to už sa ťažko doháňa, pretože tmaví sa zomkli a bojovali, okrem toho sa poctivo vracali z častých a nebezpečných výpadov, ktoré aj gólovo zakončovali a razom bolo 8:3. To už aj bieli pochopili, že dnes to asi nepôjde a v závere už len skorigovali na 8:11. (Roman)

6 : 2

      17.apr 2018     Losovanie: Roman PetoG Bater Marian

Z losovania sa dalo usudzovať, ako asi môže skončiť zápas. Dokonca sa stala dosť netradičná vec - Bater a Maroš boli spolu napriek tomu, že ani jeden z nich nelosoval. Priebeh zápasu každopádne vôbec nezodpovedá výsledku. Stretnutie sa začalo vyrovnane. Čierni umne bránili, stíhali sa vracať, vpredu boli nebezpeční. Bieli nenapĺňali predzápasové očakávania a ich hre chýbala dobrá kombinácia, rýchlosť a moment prekvapenia. V prvej časti zápasu Marošov pokus z uhla prepadol do brány - 0:1. Spomenutý obraz hry a náznak prekvapenia na úkor bielych trval cca do poslednej štvrťhodiny zápasu kedy sa zadarilo Žižovi. Ten najprv gólom prelomil utrpenie bielych a potom ďalšími dvoma gólmi spustil kanonádu bielych, ktorí potom útočili zväčša do rozhodenej obrany čiernych snažiacich sa o zvrátenie výsledku. (Žižo)

3 : 5

      10.apr 2018     Losovanie: Roman Pišta Maťo Čelo

Futbalové nominácie boli ochudobnené o viaceré stabilné hviezdy a aj preto losovanie dopadlo celkom vyrovnane. Úvody zápasov bývajú väčšinou opatrné a góly pribúdajú pomaly, včera však začiatok zápasu bieli úplne prespali a už po 10 minútach bolo z ich pohľadu 0:3. A v podstate tento nekoncentrovaný úvod ovplyvnil celý ďalší priebeh a aj konečný výsledok pomerne priemerného zápasu, ktorý sa iba miestami hral vo vyššom tempe. Bieli sa ku koncu priblížili na rozdiel jediného gólu 2:3 resp. 3:4 a aj mali jednu-dve nádejné šance, no na vyrovnanie im už chýbal dôraz, možno sily, preto v závere, už v nadstavenom čase Maroš dokonal hetrik a upravil na konečných 5:3. (Roman)

4 : 6

      27.mar 2018     Losovanie: Čelo Haki Pišta Majo

nie je co hodnotiť, o vsetko rozhodli na zaciatku losovatelia :D

7 : 3

      20.mar 2018     Losovanie: Jombo Maroš Paťo Marian

5 : 10

      13.mar 2018     Losovanie: Žižo Pišta Roman Bater

Výhodu prvého výberu v „drafte“ Žižo využil a v losovaní s Pištom zostavil na papieri o niečo silnejší tím. Čierni šliapali od začiatku zápasu za víťazstvom a prevyšovali bielych vo všetkých herných činnostiach. Dobre rozbehnutý stroj sa zastavil v polovici zápasu na skóre 0:5. Vtedy to vyzeralo tak, že bieli by boli najradšej už doma, pretože svojich zopár šancí nepremenili a v podstate nič im nevychádzalo. Gól im nepadol ani zo závaru pred bránou, keď sa pred ňou okopávalo 5 hráčov a lopta poskakovala na bránkovej čiare. Nakopol ich až gól na 1:5 po polovici zápasu a to, že čierni si začali myslieť, že sa im už nič nemôže stať. Bieli na čele s Romanom začali bojovať ako o dušu a mnohokrát čierni nevedeli kam skôr skočiť. Gólovo sa presadil aj Maroš a cca 5 minút pred koncom bolo 4:5 a napätie sa dalo krájať. Čiernych ale ukľudnil gólom Marián a vrátil ich na gólovú vlnu. Keďže sa predlžovalo a bieli už museli hrať dopredu, čiernym sa darilo pohodlne navyšovať náskok až po stav 5:10. Zápas ukončil vyvrtnutý členok Fodiho po kontakte s loptou/Žižom. Gólové suchoty prerušil Žižo, ktorý neskóroval dva mesiace, a po Mariánových „okatých“ prihrávkach (rozumej tak, že mali oči) strelil hetrik. (Žižo – do prdele, vyzerá to ako zaujatý komentár....)

10 : 2

      27.feb 2018     Losovanie: Majo Čelo Maťo Roman

Vsetky predzapasove prognozy a tipy boli rozbite Celovym neskorym prichodom. Do losovania sa tak dostal Jojo, ktory ako nizsie umiestny voci Majovi vyberal prvy a tym polozil zaklady bieleho uspechu. Zapas zacal lenivo a bol to prave nahradnik Brano (Sub1), ktory sa snazil preniknut do superovej obrany svojimi prevazne individualnymi akciami. To sa velmi nepacilo Jombovi, ktory na protest proti tomuto hernemu systemu dal tri goly a demonstrativne si sadol na striedacku. O zapase tak bolo rozhodnute po 15 minutach. Dobry zapas odohral Miko, ale celkovo toho cierni vela neukazali. Za zmienku stoji rozohratie necakanej hry bez brankara uprostred zapasu. Tato power-play vsak bola aj nalezite potrestana:) Od polky zapasu si viaceri bieli hraci na cele s Gunim robili z toho dobry den (v dobrom zmysle) a bavili sa futbalom ako brazilske deti na predmesti São Paulo. Obranu sme vypustili uplne a goly postupne pridali Pato, Guni a tiez spominany Brano (Sub1). Pre mna osobne to bol rozluckovy zapas, ktory som si aj nalezite vychutnal. Odchadzam na hostovanie za velku mlaku, kde sa budem snazit reprezentovat Gercen ligu v co najlepsom svetle. Vidime sa v Maji! (Jombo)

6 : 5

      20.feb 2018     Losovanie: Maroš Marian Roman Maťo

Súpisky oboch mužstiev sa veľmi podobali na minulo týždňové rozlosovanie, takže sa v podstate jednalo o malú odvetu. Čierni otvorili skóre a opäť to vyzeralo na podobný scenár. Bieli však tentokrát nevyleteli bezhlavo do útoku a trpezlivo si počkali na vyrovnanie, dokonca viedli už 3:1. Jombo a Pišta však lietali po palubovke a aktivitou a snahou nielen že vyrovnali ale štvrťhodinku pred koncom dokonca čierni viedli 5:4 ale následne bolo znova vyrovnané. Štyri minúty pred koncom veľmi vyrovnaného zápasu však pred bránou čiernych po biliarde trojice Roman-Paťo-Marían posledne menovaný uzavrel na konečných 6:5.(Roman)

3 : 7

      13.feb 2018     Losovanie: Paťo Bater Jombo Majo

Historicky okamih!! Ukoncena bola Marianova 9-zapasova seria neporazitelnosti a tiez seria neuveritelnych 17 zapasov (!) bez vyhry pre Marosa. Zaklady vitazstva boli polozene uz v piatok na stretavke taktickou poradou medzi Baterom a Jombom (+Pista sprostredkovane). Do partie zobrali aj Joja, mal totiz zo vsetkych najlepsiu bilanciu. Losovanie oproti minulemu tyzdnu ziadne vasne nevyvolalo, skor len tiche a hlbave zamyslanie sa nad taktikou. V samotnom zapase stastie prialo ciernym. Pamatna je Pistova prihravka do vylozenej sance Marianovi, alebo tancujuce lopty na brankovych ciarach, ktore Jojo pravidelne vykopaval. Bieli umne kombinovali a bojovali, ale vcera jednoducho nebol ich den. Cierni motivovani vidinou historickeho vitazstva rychlo striedali aj strielali a vydreli vitazstvo, ktore sa navzdy zapise velkymi pismenami do kroniky Gercen ligy. (Jombo)

7 : 1

      06.feb 2018     Losovanie: Stano Fodi Maroš Maťo

Stano sa na svoje druhe losovanie zodpovedne pripravil a vylosovane supisky vyvolali predzapasove vasne. Pista s Jombom tuto sezonu spolu este nehrali, a tak mali iste zelanie, ktore sa im do bodky splnilo. Jednoznacny vysledok zapasu sa vsak rodil velmi tazko a vobec nezodpoveda priebehu zapasu! Bieli sa citili ako favoriti a tak k zapasu aj pristupovali. Bola to vsak prave tato rola favorita, ktora im zvazovala nohy. Cierni ich castokrat zatlacili, ze nevedeli kde im hlava stoji. V 46-tej minute este stale svietilo na ukazovateli skore hrozivych 0:0! Ktovie ako by sa zapas vyvijal, keby Marosova penalta alebo Fodiho tycka vonkajsim falsom skoncili v brane. Z takticky vyspeleho a fyzicky velmi narocneho suboju vytrhla hracov Romanova exportna strela do vinkla. 1:0! Od tohto momentu sa strhla nebyvala kanonada. Bielim vychadzali neuveritelne kombinacie a vobec vsetko na co siahli. Ciste konto sa im ale udrzat nepodarilo. (Jombo)

5 : 4

      30.jan 2018     Losovanie: PetoG Miko Žižo Roman

Zápas pripomínal meranie síl z minulého týždňa, keď outsider až do konca zápasu bojoval o body. Z losovania vyšli favoriti bieli a miernu prevahu mali aj na ihrisku. V prvej časti zápasu si vytvorili náskok 2:0 napriek tomu, že gól nedali (oba boli vlastné). Potom ale čierni dotiahli na 2:2 a znova bolo o čo hrať. Bojovalo sa na oboch stranách a dosť dlhý čas pred koncom bol stav 3:3. 6 minút pred koncom to predsa len bieli zlomili vo svoj prospech (4:3). V závere hrali čierni nasťahovaní pred bielou bránou. Bieli využili brejk na poistenie výsledku a čierni v nastavenom čase už iba prikrášlili výsledok na 5:4. (Žižo)

5 : 6

      23.jan 2018     Losovanie: Maroš Grog PetoG Marian

Po losovaní Maroša s Grogom, ktoré prebehlo bez dozoru kontrolných úradov bolo zrejmé, že bieli to budú mať ťažké. Na ihrisku to ale tak nevyzeralo a bieli sa čiernym vyrovnali takmer vo všetkých herných činnostiach. Chyby sa vyskytli na oboch stranách a niektoré z nich boli aj gólovo potrestané. Čierni síce vyhrávali 0:1, ale potom sa hra začala prelievať z jednej strany na druhú. Čierni poľavili v obrane čo bieli využili na strelenie troch gólov (3:1). V polovici zápasu sa čiernym roztrhlo vrece s gólmi, otočili na 3:5 a vyzeralo to, že si náskok do konca zápasu pohodlne ustrážia. Sympatické je, že bieli v celý zápas bojovali a nestrácali vôľu ani keď prehrávali. To sa im vyplatilo 10 minút pred koncom, keď poriadne pritlačili súpera a v priebehu jednej minúty vyrovnali na 5:5. Potom mali šance na rozhodnutie oba tímy. Nakoniec to zobral na seba Marián, ktorý sólovou akciou rozhodol. V drese bielych bol pri chuti Jombo, ktorý preháňal súperových obrancov a strelil 4 góly. (Žižo)

7 : 5

      16.jan 2018     Losovanie: Haki Marian Majo Bater

Napriek tomu, ze Marian tento tyzden nedisponoval takym zranenim ako minuly tyzden, ktore mu umoznilo dat 5 golov, prisiel velmi dobre pripraveny a svoju formu dokazal uz pred vykopom v losovani. Zapas mal teda taky priebeh, ze bieli viedli a cierni stale dotahovali, az napokon dotiahnut nestihli. Za zmienku stoja Hakiho miesacky, ci Baterov exportny gol tycka-brvno-tycka-branka. Zapas mal dobru uroven aj z fyzickej aj taktickej stranky, a ako obvykle, remiza by bola spravodlivejsia. Bohuzial zapas prerusili neskrotni fanuskovia, ktori neumozili ciernym vyrovnat. Vyriesit fanusikov dostal za ulohu Bater a my sa nebudeme pytat ake metody zvoli -- vlastne o nicom nevieme, aki fanusikovia?? (Jombo)

10 : 6

      09.jan 2018     Losovanie: Roman Jombo Maroš Marian

Po losovaní Romana a Jomba boli miernymi favoritmi bieli. Úvodných dvadsať minút bolo v celku vyrovnaných. Bieli boli o niečo silnejší na lopte a v kombinácii, ale čierny sa im bojovnosťou a gólmi vyrovnali až po stav 2:2. Potom to ale bieli rozbalili a na čiernu bránu sa začali valiť jeden útok za druhým. Góly padali jak po krásnych strelách do vinkľa, tak aj z početných odrazov pred bránou. Čierni sa len nemohúcne prizerali, nestíhali sa vracať späť a svoje vyložené šance nepremieňali. A tak po dvoch tretinách zápasu za stavu 8:3 išlo už len o to, aké bude výsledné skóre. Nakoniec sa čiernym podarilo so záverečným klaksónom skorigovať na 10:6. Hráčom zápasu bol Marián, ktorého "boľavá" noha strelila 5 gólov. (Žižo)

4 : 5

      19.dec 2017     Losovanie: Jombo Stano Maroš Pišta

Zapas zacal uz den vopred taktickou pripravou a analyzou formy jednotlivych hracov za pomoci videoprojekcie a magickej ceruzky. Vdaka tomu mohli cierni draftovat najlepsich hracov zo sucasneho player marketu, pricom bielim ostali len stari mohikani zaslej slavy alebo neskuseni novackovia. Zapal mal byt teda jednoznacny a rychly gol ciernych tomu aj napovedal. V tom sa ale bieli vzchopili, umnym drzanim "lobdy" a tromi golmi v rychlom slede otocili na 3:1, pricom cierni dokazali odpovedat len nespocetnym mnozstvom tyciek a brvien. Aj ked opatovne prehravali, tento raz 4:3, v zaverecnom ciernom finise priklonili vysledok na svoju stranu. Remiza by bola sice spravodlivejsia, ale zelena je trava, futbal to je hra. A Gercen liga sa hra aj tak na parketach. (Jombo)

4 : 1

      12.dec 2017     Losovanie: Jombo Majo Pišta Maroš

na zápas sa dostavilo množstvo nových hracov. takze losovane bolo tym aj poznacene. Zápas sa začal náporom bielych a po 5 min bolo 2:0. Kto cakal golový uragan, musel byt sklamany. Na goly sa dlho cakalo. No Majov na 2:1 pri prehodení brankára bol ukazkový. No to bol zo strany ciernich vsetko. Obrany dominovali a sance sa spalovali na oboch stranách. Nakoniec to bieli dovidli s prehladom do uspesneho konca. Kto via ako by sa zápas vyvíjal, keby maros na zaciatku nedal tycku ale gol :) (Pišta)

3 : 3

      05.dec 2017     Losovanie: Paťo Čelo Majo Roman

Zápas sa začal otvorene, mužstvá sa snažili útočiť a zároveň behať aj do obrany. Ako prvý udreli bieli, ked Pišta vymietol pavučinu v Guniho bránke. Následne bieli viedli o dva góly, no behom 6 min v polke zápasu prehrávali, ked sa dva krat trafil aj Guni a raz Fodi. Zápas nakoniec skončil asi spravodlivou remízou, ked Pišta vyrovnal po Romanovej nezištnej nahrávke. Zápas nám spestrilo aj video :) Ďakujeme (Pišta) K videu: PISTA 05:05 GUNI 10:10 FODI 11:11 GUNI 12:00

8 : 5

      28.nov 2017     Losovanie: PetoG Bater Maroš Čelo

8:5 ci? pls opravte ma ;-) Bater

4 : 10

      21.nov 2017     Losovanie: Žižo Maťo Roman Haki

Snad napise Miko :-)

4 : 7

      14.nov 2017     Losovanie: Miko Pišta Roman Grog

Budem loviť z pamäte: Losovanie nepredznamenalo výraznejšieho favorita. Zápas bol celkovo vyrovnaný, každý chvíľku ťahal pílku. Najprv sa mužstvá doťahovali po jednom góle až do stavu 2:2. Potom sa ale podarilo odpútať na rozdiel dvoch gólov čiernym (2:4). Približne v polovici zápasu sa zranil Grog a tak čierni dohrávali v piatich. Bieli boli následne aktívnejší, lebo museli doháňať stratu. Často čiernych zavreli aj nadlhšie obdobie pred vlastnou bránou, ale presadzovalo sa im ťažšie, lebo čierny boli nasťahovaní pred vlastnou bránou a snažili sa šetriť sily. Nakoniec sa predsa bielim podarilo niečo pred 8:00 vyrovnať na 4:4 a dokonca mohli aj vyhrávať. Rozhodol ale opäť záver zápasu, keď sa čiernym v poslednej 10-minútovke podarilo dať 3 góly. Vo vyrovnanom zápase rozhodol pravdepodobne výkon Batera, ktorému to išlo na jeho pomery výborne vo všetkých herných činnostiach a pridal aj 3 góly. (Žižo)

15 : 8

      07.nov 2017     Losovanie: Haki Čelo Bater Paťo

Vitaztvo bielych sa zacalo rodit este pred zapasom, kedy sa Pato s Mikom zborovo odlahcili na toalete. To sa este nevedelo ako dopadne losovanie a bola by to iba spekulacia, ak by sme tvrdili, ze losujuci prihliadal na tuto skutocnost :D Kazdopadne rozlosovanie pre nic netusiacich divakov naznacovalo celkom vyrovnanu partiu. Po dlhsom case nastupil aj Haki a jeho forma bola otaznikom pri predzapasovych odhadoch stavkovych kancelarii. Zaciatok zapasu zacal vyrovnane a goliky zacali padat pomerne skoro. Po remize 2:2 sa cierni expresne odputali na 4:2, avsak bieli neprepadli soku a vyrovnali tak rychlo, ako cierni ziskali predoslu vyhodu. Pocas vacsiny zapasu bola hra vyrovnana a padalo vela golov na jednej aj druhej strane. Akcie bieleho baletu boli teamovejsie a tym padom pre oko divaka lahodnejsie samozrejme :D Ciernych goly boli skor individualne a z breakov na ktorych mal velky vacsinovy podiel Maros ;) Este 20:05 bola remiza 7:7 a vsetko nasvedcovalo tomu, ze to bude boj do poslednej minuty. Nakoniec sa ale prejavila lahkost dvoch vysranych spoluhracov Pata&Mika a svojim dorazom sa podarilo vybojovat lopty od unaveneho supera, rozdat ich technickym maestrom Marianovi&Hakimu a napomoct tak silnemu finishu bielych. (Miko)

6 : 6

      24.okt 2017     Losovanie: Žižo Fodi Bater Marian

Z losovania Fodiho a Žiža boli podľa predzápasových prognóz mierni favoriti bieli, ale to nemuselo nič znamenať. Na začiatku zápasu mali predsa len mierne navrch bieli, ale vyťažili z toho len jeden gól. Potom sa aktivita aj strelené góly striedali na oboch stranách viac menej rovnomerne až po stav 2:2. Následne na to sa viac zadarilo čiernym, ktorí v 2/3 zápasu vyhrávali 2:4. Stav donútil bielych postupne zvyšovať aktivitu a ku koncu zápasu sa im podarilo vyrovnať na 5:5. Keď už sa zdalo, že zápas skončí remízou, minútu pred koncom strelili bieli gól na 6:5. Našťastie sa ale čierni zdravo nasrdili a v poslednej sekunde zápasu zrovnali na 6:6. Na záver treba povedať, že takmer celý zápas sa hralo s vysokým nasadením s peknými akciami na oboch stranách a s množstvom nastrelených tyčiek. (Žižo)

6 : 1

      17.okt 2017     Losovanie: Fodi Bater Roman Pišta

6 : 3

      10.okt 2017     Losovanie: Marian Roman Čelo Fodi

5 : 5

      03.okt 2017     Losovanie: Maťo Miko Fodi Roman

Zapas sa zacal v slusnom tempe a hra bola vyrovmama. navrch nema nik, len effektivita ciernych bola celkom fajn. Cierni vyhravali do tretiny zapasu 3:1, no ako to byva polavili, co sa bielim hodilo a hned otocili na 5:3. ked sa zdalo, že si to bieli ustrazia, tak ciernni sa vrjhli so silami do utoku a 10 min pred koncom bolo zrazu 5:5 vdako Fodiho golom. V posledných minutach to bolo ako na hojadacke. kedze gol uz nepadol, zapas sa skoncil spravodlivou delbu bodov. Ako inak ani v tomto zapae nechýbala povestna nervozita :) ale to bolo hlavne z dovodu, ze obaja rozhodcovia uprednostnili pracu pred zábavou. P.S. Sub Branči nezaplatil. Treba si to zapisat (Pišta)

5 : 5

      26.sep 2017     Losovanie: Paťo Maroš Marian Žižo

Rozlosovanie nenaznačilo favorita zápasu. Prvých 5 minút čierni síce zavreli súpera v obrannom pásme, ale gól z toho nevyťažili. Potom sa hra trochu vyrovnala, bojovalo sa na oboch stranách. Skóre predsa len otvorili čierni. Bieli sa ale potom zomkli, začali sa viac tlačiť do brány a vyťažili z toho 4 góly. Potom to dlhšie vyzeralo tak, že si vedenie ustrážia, ale ako to zvyčajne býva, bieli trochu poľavili a zníženie na 4:2 nakoplo čiernych k obratu na 4:5. Potom sa bojovalo na plné obrátky a bielim sa predsa len podarilo vyrovnať. V závere boli ešte šance na oboch stranách na rozhodnutie, ale ostali nevyužité a tak sa mužstvá rozišli s remízou. (Žižo)

4 : 12

      19.sep 2017     Losovanie: Žižo Majo Pišta Maťo

Rozlosovanie mužstiev vyšlo veľmi podobne ako pred týždňom, pretože herné jadro jednotlivých tímov zostalo nezmenené a v podstate sa jednalo o odvetu. Tmaví začali koncentrovane a veľmi zodpovedne a po 10-tich minútach im z prvých 5-6tich striel podali 4-góly. Jednoznačný úvod potom poznamenal už celý zbytok zápasu. Bieli síce miestami zatlačili, Marián rozdával nádejné prihrávky, no vyložené šance prichádzali iba ojedinele. Naproti tomu tmaví stále hrozili brejkami. Za stavu 5-2 sa mohli bieli dotiahnuť po nejakých závaroch, ale protiútoky s gólmi na 8-3 strhli zase zápas do jednoznačného priebehu. Braňo vpredu často účelne podržal loptu, aby ho doplnili spoluhráči, ktorý ohrozovali z voľných priestorov bránku bielych. Tmaví už mali toho dosť, koniec zápasu bol pre nich už zrejme vykúpením. (Roman)

6 : 4

      12.sep 2017     Losovanie: Grog Guni

Zápas sa začal novým losovaním, a po vyžrebovaní nebolo frflanie. Zápas začali lepšie cierny, boli behavejší, napadali, a poctivo sa aj vravcali, a bieli sa len okukávali. Za stavu 3:1 pre čiernych, to vyzeralo na udržiavací mód. Ked ale MARIAN, znížil, bieli ožili, začali si viac nahrávať a držať loptu, čím ciernych vytiahli a vznikali brejky, ktoré bieli využívali. Zápas bol napínavý až do konca. Bolo v ňom vela napätia, ale aj menších faulov. Rozhodca si svoju premieru "asi" nesplnil na 100% :D Uvidíme ako mu to pôjde ďalej. Ale je to na nás aby sme mu to uľhčili. (pišta čo dal koment po 6 a pol mesiaci )

Pravidlá

    PRIHLASOVANIE:
  • Deň pred zápasom večer po 20:00 sa môžu prihlasovať aj náhradníci.
  • Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod. Po tomto termíne platí radšej 10 ako 11!
  • Príchod do telocvične po 18:50 = -1b (ak tam hrá partia po 19:00), po 19:15 = -2b.
  • PRED ZÁPASOM:
  • Systém vyžrebuje 4 potencialných žrebovateľov a tí dvaja (v zozname z ľava), ktorí budú včas v telocvični budú žrebovať (nižšie postavený v tabuľke si vyberá ako prvý).
  • Ak nejaký hráč na začiatku zápasu hrá za súperové mužstvo kvôli nedostatočnému počtu hráčov, po príchode hráčov sa skóre zresetuje na 0:0.
  • Bieli majú stranu pri dverách, čierni majú loptu
  • ZÁPAS:
  • Platí každý gól: úmyselný, neúmyselný, odrazený, neodrazený, jednoducho každý
  • Tzv. "grogovina" a umyselna ruka v obrannom pásme je trestaná penaltou.
  • Gól hlavou sa ráta za dva.
  • Ak si myslíš, že je faul, ruka alebo mal platiť gól, krič hneď keď sa to stane a nie neskôr.
  • V sporných situáciach, ktoré neriešia naše pravidlá sme si zvolili rozhodcu (Bater, zástupca Žižo), ktorý rozhodne a to bude platiť.
  • Pravidlo 15!
  • OSTATNÉ:
  • Ak v jednej sezóne 3x neprídeš a pritom si prihlásený na zápas, ruší sa Ti konto do konca tejto sezóny.
  • Platí sa 1,8 Eur.
  • Po poslednom zápase - HOPS