Komentáre k zápasom

Dnes je 08.sep '17

6 : 11    (20.jún '17 ) (L:Miko+U/D)

5 : 6    (13.jún '17 ) (L:Maroš+U/D)

Pozrite pls, ci som dobre updatol VYSLEDOK, SUPISKY, goly mi prosim napiste... (bater)

12 : 10    (06.jún '17 ) (L:Fodi+U/D)

Rozlosovanie naznačovalo vyrovnaný zápas a keby sa hralo ešte 10 minút tak aj mohol byť. Ale na keby sa nehrá. Po vyrovnanom úvode roztočili gólostroj bieli a úplne rozbili čiernych. Vychádzala im kombinácia, protiútoky, stíhali sa aj vracať dozadu a pomohli im aj darované góly od čiernych. Čierni sa v podstate len prizerali akciám súpera, nevedeli si poriadne prihrať a keď sa už do nejakej šance dostali tak ju zahodili. V polovici zápasu bol stav 9:2. Potom ale prišiel kontroverzný okamih - gól ktorý dal Žizo priamo z rozohrávky potom, čo mu Guni podal loptu priamo do rúk. Situácii preddchádzala reklamácia faulu od Fodiho. O platnosti gólu sa dohadovalo celý zápas, ale keďže nakoniec neovplyvnil výsledok, tak z moci mne udelenej ho uznávam :). Tento moment zjavne nakopol čiernych, ktorí začali doťahovať a konečne si vedeli prihrať a občas aj presne vystreliť. Bieli znervózneli, prestali behať, ale zopár gólov sa im ešte podarilo dať a teda výhru si ustrážili. (Žižo)

6 : 7    (30.máj '17 ) (L:Maťo+U/D)

15 : 10    (23.máj '17 ) (L:Fodi+U/D)

Treba zaknihovat: 1, Hrali sme 4 na 4. 2, Po z rokoch sa splnil sen Dolimu a zavolal som ho na futbal, ked nam hrozilo, ze budeme 7mi :-) - zial nemohol 3, Majo dal gol Baterovi z celeho ihriska 4, atd... (Bater) Prvých 5 minút sme si vyskúšali hru 3 na 3 na celé ihrisko a cítili sme sa ako v hokejovom predĺžení ale bez brankára. Zo začiatku zápasu mali viac z hry čierni, ale po príchode suba sa hra vyrovnala a začalo to padať bielim. Tí si vypracovali približne 5-gólový náskok. Potom sa hral otvorený futbal s množstvom šancí a gólov, lebo čierni chceli so zápasom niečo urobiť. Často sa ale už nestíhali vracať do obrany a k tomu pozahadzovali veľa šancí a trafili minimálne 5x tyčku. Aj preto si čierny až do konca zápasu udržali konštantný odstup. (Žižo)

3 : 6    (16.máj '17 ) (L:Miko+U/D)

Favoritom zápasu boli bieli, čo potvrdzovali od začiatku predvedenou hrou, držaním lopty a premenenými šancami. Vyhrávali 1:0 aj 3:2. V priebehu zápasu sa ale iskra z ich hry trochu vytratila, naopak čierni sa navzájom vyhecovali k bojovnému výkonu. Zápas otočili na 3:4. Bieli potom hrali takmer celý čas do plných a v poslednej päťminútovke ešte inkasovali na 3:6. Z čiernych sa podarilo dať gól každému, vynikol Fodi s dvoma gólmi. Zápas pre čiernych zachránil Majo, ktorý mal šťastný deň: dal gól, v závere zápasu vychytal množstvo čistých šancí súpera a ešte si aj dobre postavil tyčky, ktoré boli niekoľkokrát opečiatkované. (Žižo)

4 : 8    (09.máj '17 ) (L:Miko+U/D)

Zápas sa odohral bez 4 zranených hráčov, ktorí tento rok bežne hrávali (Roman, Pišta, Marián a Guni). Zostavu oboch mužstiev preto spestrili náhradníci zo španielska, ktorí herne zapadli. V úvode zápasu sa najprv čakalo, čo predvedú náhradníci, potom sa tempo trochu vystupňovalo. Počas celého zápasu mali na vrch herne aj gólovo čierni, ktorí hrali to čo potrebovali a nepripustili drámu. Bieli sa síce snažili niečo s výsledkom urobiť, ale k lepšiemu výsledku chýbalo niečo, čo chýba momentálne aj našim hokejistom na MS. Gólovo vyčnieval Žabo. (Žižo)

5 : 4    (02.máj '17 ) (L:Maťo+U/D)

12 : 8    (25.apr '17 ) (L:Maroš+U/D)

Po vylosovaní bolo takmer všetkým jasné kto je favorit stretnutia. Hrob pre nádeje čiernych na dobrý výsledok začal kopať hneď v prvej minúte zápasu Fodi, ktorý premenil samostatný nájazd. A gólový prídel pre čiernych pokračoval aj vďaka vlastným gólom, ktoré padli minimálne 4. Takmer celý zápas mali bieli navrch takmer vo všetkých herných činnostiach a s prehľadom si celý zápas udržiavali odstup 4-5 gólov. Čierni to počas zápasu nevzdávali, snažili sa ísť na plné obrátky a gólmi trestali jalový prístup bielych v obrane. Napokon výsledok mohol byť aj tesnejší, ale proti bol Maťo v bráne bielych, ktorý vychytal množstvo čistých šancí súpera . . . . . PS1: Maroš stratil rozum keď dovolil, aby Marián a Fody boli spolu . . . . . PS2: Prebieha boj o 1. miesto. Do konca sezóny ostáva ešte 7 zápasov. Ak Marián všetko vyhrá a nebude mať mínusové body tak bude mať koeficient 2,17. To síce na Pištu nestačí, ale Pišta musí odohrať ešte minimálne 2 zápasy aby mal 60%. Takže očakávam, že sa Pišta hecne, nohu poriadne zabandážuje a posledné dva zápasy sezóny bude minimálne v bráne. Ak sa tak nestane, tak teoretickú šancu na výhru majú ešte Miko, Fodi, Maťo, Žižo a Guni. (Žižo)

12 : 6    (11.apr '17 ) (L:Grog+U/D)

Keďže hráči vedeli že sa nebude striedať tak od začiatku sa začalo z ostra na oboch stranách urobiť si čo najlepšiu východiskovú pozíciu pred koncom keď už nikto nebude mať silu dýchať nie to ešte hrať. Zápas bol 3/4 vyrovnanejší s miernou prevahou bielych ktorý zapli o jednu otáčku viacej a bolo opäť rozhodnuté. Absolútnu dominanciu na konci zápasu podčiarkol Marián svojím gólom keď si spracoval prihrávku z celého na "prsia" a z prvej trafil do pravého horného rohu brány, toto dokázal iba Pelé keď hral za Santos :) Odkaz Pištovy na odľahčenie, pamätám si keď si kritizoval Maja za zlé losovanie teamu, tento krát jeho výber úplne bol ma 1* a slávil ú spech. (Maroš) Tak nie Majov výber bol na 1* ale Grog stratil rozum, ked dovolil aby MArián a Fody boli spolu :D (Pišta)

5 : 10    (04.apr '17 ) (L:Maroš+U/D)

Dnešný zápas sa od prvej minúty niesol v znamení totálneho nasadenia čiernych bez náznaku jediného zaváhania v zadných radoch. Team bielych si od začiatku zápasu minimálne rozumel akoby prvý krát spolu hrali na vrcholovej úrovni aj keď snahu mali ale na skonsolidovaný team čiernych jednoducho nemali. Samozrejme nemôžem nespomenúť mimoriadne silný faktor a tým bol Marián! Bielych neustále riadil zo zaistenej obrany a ak bolo treba sem tam aj vystrelil alebo umne rozdal prihrávku ktorá zakaždým smrdela gólom. Jednoznačne „player of the day“. (Maros)

10 : 19    (28.mar '17 ) (L:Paťo+U/D)

Zápas poznačil fakt že losovali 2 najslabší hráči z ligy 2x po sebe a dokonca Maroš losoval 3x po sebe ale táto výhovorka v konečnom dôsledku nemá žiaden vplyv na to že čiernym zápas vyšiel po všetkých stránkach a od prvého dotyku s loptou vedel každý hráč čiernych že dopredu môžem a dozadu musím! Ak sa podarilo bielim sa priblížiť výsledkovo ihneď sa rozbehla čierna mašina na biely „Trabant“ ktorý od polovice zápasu išiel už len na výpary. Za zmienku stojí úderka Miko, Marián, Guny a ich vydarené akcie a ak sa už triu nechcelo búšiť do súpera tak dokázal ich zastúpiť každý jeden hráč z team u. Biely mohli behať koľko chceli ale od začiatku to nešlo ani dopredu ani dozadu a dupľom vôbec nepomohlo zranenie najlepšieho hráča Pištu L. (Maros) Verím že za všetkých môžem priať skoré uzdravenie Pišta !!! (Maros)

9 : 4    (21.mar '17 ) (L:Paťo+U/D)

Rozlosovanie prinieslo zaujimú podívanú. Cierni vybehli na bielich a zacali pekne z ostra behavo. A hned bolo 2:0 pre nich. Mali aj dalsie sance no výsledok 2:0 pretrvaval. Bieli nie a nie dať gól. No prišla strela z lava a Majo nabudil tím bielich. Postupne sa presadili Pišta a Marián a bolo zazu 5:2. Cierni este bojovali a znížili na 5:3. No od momentu na 6:3 sa zápas lámal a bieli postupne pridali ďalšie góly. Zápas bol aj dosť tvrdý a v niektorých pasážach nervy pracovali na plné obrátky. Našťstie každý dohral. (Pišta)

15 : 7    (14.mar '17 ) (L:Maroš+U/D)

Dnešný zápas ovplyvnilo losovanie keďže dvorný losovač Mirec J losoval za Maja. K samotnému zápasu iba toľko že vyhral team s dlhoročnými skúsenosťami a neoblomnou bojovnosťou do konca zápasu naložiť odovzdanému súperovi čo sa do neho vojde. Vývoj zápasu bol do polovice vyrovnaný ale za stavu 5:5 sa zápas zlomil a biely balet dal behom niekoľkých minút 7 gólov a bolo po zápase. Zápas sprevádzalo množstvo vydarených akcií hlavne na strane bielych a rozhodla zohratosť, vyvážený káder, plný hviezd z n ašej ligy. Za zmienku stojí aj Majov skoro hetrik (tyčka bola proti hetriku). Dovolil som si pozvať na zápas hráčov Slov-maticu „C“ len sa to neodzrkadlilo na výsledku keďže aj Goffy a Filči hľadali celý zápas logiku v hre čiernych a nečakali celozápasové vysoké nasadenie súpera. Dodatok: Včera (stredu) som dostal vyjadrenie od Goffyho a Filčiho na našu ligu a bolo mimoriadne pozitívne. Vyzdvihli úroveň zápasu a samotného nasadenia. Ja osobne si to veľmi vážim keďže Goffy je rekordérom strelených gólov za Slovenskú reprezentáciu v plážovom futbale a Filči je redaktor a komentátor športových novín v Markíze. Poklona aj za organizáciu, nasadenie a hlavne čistú hru mňa osobne teší veľmi. (Maroš)

13 : 5    (07.mar '17 ) (L:Pišta+U/D)

Zápas sa začal rozlosovaním medzi Pištom a Romanom. Zápas, ktorý veštil vyrovnaný priebeh, však taký vyrovnaný nakoniec nebol. Biely sa zomkli a od začiatku zápas rozohrali vo velmi behavej atmosfere s poctivým bránením. Ked bolo po 8 min 3:0 cierni preskupli rady a dotiahli sa na 3:2 a neskor aj na 5:3. No od tohto momentu bolo na palubovke už len jedno mužstvo, lebo ciernym dochádzali fyzické sily a na behevých bielich do konca zápasu nenasli recept. Skore narastalo a zápas sa pomaly schýlil ku koncu. (Pista)

3 : 8    (28.feb '17 ) (L:Čelo+U/D)

Zápas vyzeral spočiatku papierovo resp kartickovo vyrovnany. Lenže zohratoť zohrala svoje. Cerni v úvode poriadne zatlačili a kym sa bieli otriasli bolo zle nedobre takpovediac po zápase. Rýchle 4 góly boli silná káva. Strelecky sa darilo hlavne Marianovi. Bieli počas celeho zápasu nenašli správny recept ako na to a tak sa zápas skončil pomerne jednoduchým víťazstvom ciernych. Otázka znie, či by sa nemalo prehodnotiť losovanie, lebo hráči, ktorí odohrajú len pár zápasov v aktuálnej sezón, nepoznajú kvality všetkých. A nepadol ani jeden gól odzadu :) (Pišta)

5 : 12    (14.feb '17 ) (L:Haki+U/D)

Zápas sa začal po losovaní Groga a Hakiho, čo ovplyvnilo celý zápas, lebo haki nepoznal hráčov. papierovo silnejší cierni po chybe síce dostali prvý gól, ale postupne sa do tohho dostávali, lenže bieli kým ešte vládali tak dokázali sa dotiahnuť na 4:4. od tohto momentu resp od 19 30 zápas čierni držali vo svojich rukách a nepripustili drámu. Nakolko bieli sa v predu ťažko presadzovali, a Haki nemá troje pluca, postupne odchádzali kondične, a nepomohlo im ani zranenie Guniho 25 min pred koncom zápasu. A tak skóe postupne narastalo, až ho zastavil záverečný hvizd. Gólovo sa darilo tradične Mariánovi, hlavne špicákmi! :) (pišta)

7 : 6    (07.feb '17 ) (L:Bater+U/D)

Uz je to 7:6 :-)), este niekto dalsi? ;-)

4 : 4    (31.jan '17 ) (L:Miko+U/D)

Zápas ovplyvnilo Mikove meskanie, kedze mal losovat. Asi sa zabudol na cigaretke. Cierni na zaciatku boli lepsim tímom, a vytazili dva goly. No bieli sa vzchopili a zacali aj oni nieco hrať, až sa postupne prebojovali vdaka trom Guniho gólom k stavu 4:3 pre nich. No "spravodlsivosť" zauradovala a po neuznam gole prislo vyrovananie na konecných 4:4. Nic už na tom nezmenila ani Guniho tutovka ked trafil dve tyčky z jednej strely. Napriek tomu to bol Gunihrdinom aj keď zahodil aj ďalsie 3 tutovky. Ale tiež cierni zahadzovali, čo sa dalo. Takže remízka bola nakoniec spravodliva. (Pišta)

10 : 4    (24.jan '17 ) (L:Majo+U/D)

Už predzápasové šumy naznačovali, ze ak losovateľ Majo prehra losovanie bude to asi zaujimavé. No na prekvapenia všetkýc to bolo ešte zaujimavejšie pri ohľade na kartičky. To čo vylosoval Majo sa len tak nevidí. Zápas sa začal a útočne zložení bieli začali hrať do plných a po 15 min bolo 3:0. Postupne sa hra bielich ukludnila a akcie sa striedali a pohrozlili aj cierni. V polovici zápasu bolo 7:1 a bieli ako to býva zvykom povolili a nechali hrať aj čiernych. Tí sa síce snažili, ale dnes to nešlo. Bieli si dali dva vlastné góly ale v podstate už bolo o zápase rozhodnuté. Záver sa len dohrával a bieli ešte výsledok prikrášlili peknými gólikmi.. A na záver Bater vinklom naplnil Žižove proroctvo. (Pišta)

8 : 5    (17.jan '17 ) (L:Pišta+U/D)

Hneď od začiatku favoriti zobrali opraty zápasu do svojich rúk a keď krásne kombinácie ukončovali gólmi. Dôležitým článkom hry bielych bol Sub, ktorý zapadol do mužstva kombinačne aj gólovo. Po 30 minútach bolo skóre 5:0 a čierni boli zrelí na uterák, lebo dovtedy predvádzali rozpačitý výkon. Ale ako to väčšinou býva, bieli poľavili a čierni zabojovali. Dotiahli sa na rozdiel 2 gólov (stav bol 5:3, 6:4 aj 7:5). Nakoniec bieli upravili na konečných 8:5, čím sa Pištovi prerušila víťazná séria 7 zápasov. (Žižo)

9 : 7    (10.jan '17 ) (L:Žižo+U/D)

Z losovania Maja a Žiža nevzišiel favorit stretnutia. Úvod začali čierni prevahou. Po čase sa rozohrali aj bieli, ktorí napodiv vychádzali zo zabezpečenej obrany a začalo sa im dariť aj v útoku. Razom bolo 3:0. Od tohto stavu to bolo stále doťahovanie čiernych, ktorí sa síce snažili, ale niečo im chýbalo. Bielim sa naopak darilo, na góly sa tak nenadreli a väčšinu času kontrolovali priebeh stretnutia. Keď vyhrávali o 4 góly (napr. 6:2 alebo 8:4), tak sa uvoľnili, viac si dovoľovali dopredu, ale menej sa vracali a neboli vzadu takí dôslední. To čierni využili a vždy sa dotiahli na rozdiel 2 gólov. Vtedy bielym nebolo všetko jedno, ale vždy sa im podarilo odskočiť na väčší rozdiel a upokojiť sa. Darilo sa Fodimu, ktorý dal prvý krát v sezóne viac ako 2 góly, konkrétne 5. (Žižo)

3 : 8    (20.dec '16 ) (L:Grog+U/D)

Zápas vylosoval Marián s Grogom. Maríán stavil na obranu, Grog na rychlosť, tj tak by sa dalo pomenovať rozloženie hráčov. Zápas sa začal z ostra a otvárací gol strelili bieli. Cierni vyrovnali, ale bieli videli opäť 2:1. Náasledne prišli veľké Grogove chvíle, ktorý exportnými strelami otočil na 3:2. v tom momente bieli chceli dohnať svoje manko ale po Pistovom vinkli bolo 4.2 a od tohto momentu si cierni umnou hrou postrážili náskok a zvyšovali skóre až na 8 ks. Grog zaznamenal 4 góly !!! Bieli s vianočnou nádielkou už boli pravdepodobne na vianočných trhoch, kde nám stánok držal otvorený do príchodu spoluhráčov Bater. On sa obetoval a rýchlo utekal z telocvične, aby sme si aj my ostatní dali niečo do huby. Na stánkoch nás bol pozrieť aj Jombo (Pišta)

4 : 9    (13.dec '16 ) (L:Bater+U/D)

Keďže rozlosovanie vyšlo veľmi zaujímavo a výber jednotlivých hráčov bol trochu nečakaný, čakalo sa zaujímavé rozuzlenie. Rýchlo sa však ukázalo, že čierni nemienia nechať nič na náhodu a veriac vo svoje schopnosti, držanie lopty a rýchly návrat do obrany chytili réžiu zápasu do svojich rúk. A po chvíli bolo 3-0, neskôr 7-2. Záver čierni trochu vypustili a bieli predsa len ukázali svoje schopnosti a znížili na prijateľný výsledok. (Roman)

5 : 8    (06.dec '16 ) (L:Maťo+U/D)

Rozlosovanie vyzeralo zaujimavo po mojom prichode. A realita bola nasledovna. Bieli sli od zaciatku do plnych, behali, lietali ale cierni udreli z brejku. Bieli sice vyrovnali, ale na obranu zabudali. A tak zakonite prehravali 3:1. Za stavu 5:3 pre ciernych to vyzeralo ze bude drama, kedze bieli tlacili, ale svoje sance trestuhodne zahadzovali. V tej dobe este ostavalo do konca takmer 30 min. No cierni zase z brejku vyrovnali a svoj naskk si priebezne udrzovali po cely zvysok zapasu. Po dlhsej prestavke sa vratil Fodi, a vypadok bolo citit. Tak isto aj Pato, ktoremu vzdy chybal povestny krocik. Cierni sa mohli opierat o MAriana, ktorý mal svoj den a dostaval aj pekne prihravky od spoluhracov, ktore premienal. (6g) Smoliar ciernych bol Miko. Nie a nie dat gol. Zaver: Bieli prehrali, lebo sa nestihali vracat do obrany v dostatocnej rýchlosti a ich posledny hraci v poli si robili klucky a zbytocne nahravky ped svojou branou.(Pista)

5 : 6    (29.nov '16 ) (L:Bater+U/D)

Zostavu si namiesal Bater s Romanom, a mohlo sa zacat 6 na 6 po dlhsom case. Tiez k nam zavital Marian. V zapase sa prvy presadili cierny a bieli sa snazili vyrovnat co sa im aj podarilo. No cierni znova viedli najprv 2:1 potom 5:2 a aj 6:3. Zapas sa hral takticky a obe muzstva mali v zadu vzdy svojich hracov, no napriek tomu sa utocnici vedeli presadit aj cez obrancov. Vysledok mohol byt aj krajsi v prospech ciernych, no ten zaver dost vypustili ked v poslednych dvoch minutach dostali dva goly. Strelecky sa darilo Pistovi a aj Marianovi. (Pista)

5 : 4    (22.nov '16 ) (L:Grog+U/D)

Pišta losoval prvý krát a z ôsmych hráčov na výber namiešal skôr obrannú zostavu. Zápas bol vyrovnaný, ale o niečo viac mali loptu na kopačkách čierni, ktorí v podstate celý zápas museli doťahovať náskok súpera. Bieli v úvode zápasu hrali zodpovedne vzadu a z nebezpečných protiútokov 3-krát skórovali, keď sa 2x presadil Maťo. Čierni väčšinou hrali do plných a presadzovali sa ťažko. V polovici zápasu však prišla nekoncentrovanosť a chyby aj u bielych a čierni sa dotiahli na 2:3. Odvtedy bol zápas na vážkach - bieli sa obávali o výsledok a čierni sa snažili dotiahnuť. Bielym sa ale podarilo zvýšiť na 4:2 aj na 5:3, čím sa trochu upokojili. Napriek snahe čierni v poslednej minúte len znížili na 5:4. (Žižo)

6 : 9    (15.nov '16 ) (L:Miko+U/D)

Patov neprichod ovplyvnil zaciatok zapasu, kedze losovatelia zase mali k dipozicii neparny pocet. Zapas sa od zaciatku niesol vo vyrovannej atmosfere, ale bieli otocili z 0:1 na 3:1. To cierych vyburcovalo k lepsiemu vykonu a pridali na obratkach. Aj ked sa bielim podarilo dotiahnut, tak cierni dali vzdy gol, ked potrebovali. Zapas bohaty na goly (pekne goly) ponukol ofenzivne ponatie hry. Nehralo sa vylozene na tvrde branenie a tak si divaci mohli 15 x zakricat gol.Po dlhsej dobe sa objavil zabo, ktory hlavne v prvej polke zapasu nabehal svoje. Zial, ked sa nestriedalo, sily odchádzali. (pista)

5 : 3    (08.nov '16 ) (L:Maroš+U/D)

Tajné losovanie prebehlo korektne, hoci Marošova družina nakoniec hrala iba o piatich mužoch, pretože im neprišiel avizovaný náhradník. Naopak, nová posila v ich družstve sa javila veľmi kvalitne, kondične aj technicky, preto mali čierni väčšinu zápasu značnú prevahu. Bieli tak čoskoro zistili, že keď chcú uspieť, budú musieť vyťažiť niečo z protiútokov a potom vzadu poctivo brániť. Prvé protiútoky ešte nevyužili ale neskôr predsa len otvorili skóre, no čierni hneď vyrovnali a tak sa začalo vlastne odznova. Zlom v zápase nastal po Pištovom góle na 2:1, keď tečovaná strela z diaľky po zemi zapadla k pravej tyčke. Bieli začali veriť v možný úspech a tmavým dochádzali sily a hoci to pred bránou horelo, góly nepadali a protiútoky na opačnej strane sa množili a aj postupne premieňali. Góly na 4:2 a 5:2 definitívne zlomili snahy tmavých. V úplnom závere ešte prišlo ku kozmetickej úprave výsledku. (Roman)

4 : 3    (25.okt '16 ) (L:Marian+U/D)

Po losovaní sa javili ako favoriti čierni Mariánovi, ale ako býva zvykom šatňové reči zase raz ostali iba v šatni. Bieli Baterovci pôsobili koncentrovane a ani sa nedá povedať, že by po väčšinu zápasu urputne bránili. Ujali sa vedenia 1:0 a potom 3:1 a začali postupne veriť, že zápas by nemusel dopadnúť úplne zle. Čierni v druhej polovici zápasu samozrejme režírovali hru ale vyložené šance v prehustenom priestore sa rodili ťažko. Skôr sa otvárali okienka v ich obrane ale viaceré prečíslenia v počte dvaja na brankára, traja na osamoteného obrancu zostali nevyužité. Nakoniec predsa len čierni vyrovnali, paradoxne z protiútoku. V nadstavenom čase už chýbali sily obom a keď sa zdalo, že bude remíza bieli dali z nenápadnej akcie rozhodujúci gól. (Roman)

8 : 4    (18.okt '16 ) (L:Fodi+U/D)

Podľa rozlosovania sa dal očakávať vyrovnaný zápas. Aj aj bol s tým rozdielom, že bieli v kľúčových momentoch premenili svoje šance. V prvej časti zápasu si bieli vďaka troche šťastia a nedôraze čiernych vzadu vypracovali trojgólový náskok. Ten si v podstate celý zápas udržiavali pozornou hrou vzadu a schopnosťou nebezpečne ohroziť bránu súpera. Čierni sa síce snažili, mali pravdepodobne viac z hry, ale svoje množstvo šancí nedokázali premeniť na góly. Buď strieľali vedľa, do brankára, alebo boli strely zblokované. A keď sa im konečne podarilo skórovať, vždy sa im bieli vzdiali. Nakoniec rozdiel mohol byť aj väčší, lebo biely hrali posledných 20 minút stále vpredu a mohli z protiútokov inkasovať aj viac gólov, keby sa triafala prázdna brána :) Ale ten problém bol v podstate na oboch stranách. Každopádne zápas mal svoje tempo, oba tímy sa snažili a často predvádzali aj pekné akcie. Hetrik sa pošťastil Gunimu. (Žižo)

6 : 9    (11.okt '16 ) (L:Maťo+U/D)

Predzapoasove prognozy hovorili jasnou recou po rozlosovani, akou taktikou by sa malo hrat. Mato nalosoval defenzivny styl na brejky a veril mu od zaciatku v satni, co sa o mne povedat neda:) Zapas sa rozbehol, a cierny sa brejkmi dostali do velmu slusneho vedenia 3:0 aby nasledne skoro z kazdeho brejku hlavne vdaka Marianovi zvysili na 7:2. Lenze bieli vedeli, ze ich sila je utoku busili d plnych a bolo 7:5 a 8:6. Lenze zapas sa chýlil ku koncu a cas bezal neuprosne. Ak by sa hralo este 15 min kondicne by mali na vrch cierni. Romanovci dnes asi sli na dvoje pluca. Drzanie lopty 70% pre bielich. Hrdinom brejkov bol vsak Marian. (Pista)

7 : 5    (04.okt '16 ) (L:Maroš+U/D)

Uspesne rozlosovanie vestilo vyrovanyn zapas, ktorý priniesol zial radost len jednému timu. Zapas sa zacal behavo a tempo pretvavalo. Aj ked bieli vzdy boli o gol vpredu tak cierni dotiahli a dokonca aj vyhravali. Lenze krivkajuci Marian sa strelecky netrapil a jeho goly sa ukazali ako klucove, co hraci zhodnotili aj v satni. 5 golov hovori za vsetko pri 7 strelenych. Tiez sa tvrdo prizvukovalo, ze pokial si pred brankou tak sa treba hybat, a nie tam stat. Vidime sa v utorok. (Pista)

3 : 1    (27.sep '16 ) (L:Fodi/Majo)

3 : 3    (20.sep '16 ) (L:Fodi/Marian)

Kompetencie :-)

  • Maťo: kĺúče a karty
  • Paťo/Fodi: lopta
  • Pišta: pumpa
  • Zižo / Roman / Pišta / Maroš: komentáre
  • Guni/Marian: dohľad kto dal góly v zápase
  • Grog: kontrola neskorých príchodov
  • Jombo: zabezpečenie 24/7 servera
  • Majo: niečo vymyslíme ;-)
  • Bater: organizácia, web, komunikácia so školou

Pravidlá

  • Systém vyžrebuje dvoch hráčov vedľa seba v tabuľke (UpDown = v tabuľke hráč nad ním resp. ak nie je prítomný tak pod ním) a tí budú žrebovať (kameň, papier, nožnice) a skladať si svoj tím
  • Gól po odraze z medzibrania neplatí, je potrebné spraviť aspoň jednu prihrávku
    od 19.2 2017: platí každý gól, úmyselný, neúmyselný, odrazený, neodrazený, jednoducho každý
  • Pravidlo 15!
  • Bieli majú stranu pri dverách, čierni majú loptu
  • Tzv. "grogovina" a umyselna ruka v obrannom pásme bude trestana penaltou.
  • Striedanie je po 3 minutach.
  • Gól hlavou sa ráta za dva.
  • Deň pred zápasom večer po 20:00 sa môžu prihlasovať aj náhradníci.
  • Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod. Po tomto termíne platí radšej 10 ako 11!
  • Platí sa 1,8 Eur.
  • Príchod do telocvične po 18:50 = -1b (ak tam hrá partia po 19:00), po 19:15 = -2b.
  • Ak nejaký hráč na začiatku zápasu hrá za súperové mužstvo kvôli nedostatočnému počtu hráčov, po príchode hráčov sa skóre zresetuje na 0:0.
  • Ak v jednej sezóne 3x neprídeš a pritom si prihlásený na zápas, ruší sa Ti konto do konca tejto sezóny.
  • Ak si myslíš, že je faul, ruka alebo mal platiť gól, krič hneď keď sa to stane a nie neskôr.
  • Po poslednom zápase - FLIP
  • 1, System vyzrebuje 4 potencialnych zrebovatelov a ti (dvaja) budu zrebovat (nizsie postaveny v tabulke 60% si vybera ako prvy) (prioritne podla poradia, ktori budu vcas v telocvicni). Nasledne ti dvaja, ktori budu realne zrebovat, dostanu v databaze "oznacenie", ze zrebovali => je to preto, aby sa zabezpecilo "nahodne & rovnomerne" zrebovanie zrebovatelov :-)
    2, V spornych situaciach, ktore neriesia nase pravidla, sa rozhodlo, ze sme si zvolili rozhodcu, ktory rozhodne a to bude platit. Za rozhodcu a zastupcu rozhodcu sme zvolili: Bater, Zizo.
    3, Stevo dostal vynimku, ze sa bude moct medzi VIP-60% prihlasit aj v buducom rocniku.
    4, O rok sa pojde do tohto pubu: HOPS