Komentáre k zápasom

Dnes je 02.sep '13

7 : 7    (18.jún '13 )

Hoci to s bielymi nevyzeralo dobre tak nakoniec sa zrodila remiza. Hraci uz asi boli myslami na veceri. TAk ako byva tradiciou tak aj po poslednom zapase sme sa vybrali cela partia zapit sezonu 2012/13 do restiky v Cunove, kde sme uz nie raz zapijali koniec sezony. Stretli sme sa v plnej zostave a dokonca aj Roman neodolal takejto velkej udalosti, kedze posledne zapasy vynechal kvoli zdravotnym problemom. TAktiez Grog sa pridal hoci noha este musela boliet po zraneni na rozbitej flaske pri plneni si povinnosti :) Casnicka bola vytazena my smädny ale po prvotnom frflani sme sa do sytosti najedli, pokecali. Na zaver Majo vytuningoval vo velkej tme velmi dobru fotku. Zelam prijemne leto.

10 : 9    (11.jún '13 )

Hned na zaciatku zapasu bolo dva nula pre ciernych, no biely hned vyrovnali. Ale vzapäti cierni naskok zvysili na hrozivych 7:2. Vtedy bieli zapli trosku vyssie a otocili na 9:7. Vzpati opät cierni vyrovnali aby v poslednej minute mohli bieli strelit vitazný golik. O tyzden nas caka posledny zapas, a po zapase oslava sezony v Cunove.

5 : 8    (04.jún '13 )

8 : 5    (28.máj '13 )

Zapas sa zacal behavo a cely cas to bolo relativne vyrovnane aj ked sa zdalo ze biely si vytvorili dostatocny naskok. No zrazu bolo 5:5 a zacalo sa odznovo. Lenze hned po vyrovnani padol vlastny gol a ten asi definitivne naklonil misky vah na stranu bielych.

10 : 7    (21.máj '13 )

Zapas sa zacal svizne ale bieli nacali brankara ako prvý. Ked sa uz zdalo ze bieli ciernych maju na lopatkach, tak vzdy cierni dotiahli na rozdiel dvoch golov a udrziavali napätie pocas celeho zapasu.No nakoniec si bieli svoj naskok ustrazili a vyhrali, aj ked sa im mierne zranil MArian, ktory bol s Ondrejom na goly velmi aktívny.

12 : 7    (14.máj '13 )

Pred zapasom bolo zaujimave sledovat, ze skoro vsetci suhlasili s rozlosovanim, napreik tomu ze to uplne vsetko s kostolnym poriadkom nebolo, co sa tyka rozlozenia sily na palubovke. Ale podme k hre, kde skore otvorili cierni a onedlho bolo 2:2. Potom ale prisli Jombove chvile a vsetkym ukazal ze caro strelca este nestratil a nieco sa v tom sismakove medzi tymi lemrami naucil. Vdaka Ondrejovmu heslu ked nevies co s loptou strielal a po zemi cierni vyhravali vysokym rozdielom. MAros sa k nemu pridal a bolo po zapase. Lenze sme na SR a prsilo k polaveniu a biely trosku dotiahli. Ale to bolo vsetko. Strelec kola Ondrej. Po fuciku sme si tradicne sadli na kofcu a pokecali v obvyklej zostave

5 : 10    (23.apr '13 )

Este pred zapasom sme sa dozvedeli od nasej pani upratovacky" Chlapci dnes si to uzite lebo najblizsi mesiac si nezahrate, na telocvicni sa budu menit okna a taktiez aj v satniach." No zapas sa zacal vyrovnane ale goly strielali predovsetkym cierny a postupne si vybudovali slubny naskok, ktorí uz pocas zapasu nepustili a zasluzene vyhrali. Bieli az koncom zapasu skorigovali nepriaznivy vysledok. Za ciernych bol hrac kola MAros, ktory strelil 5 golikov.

4 : 5    (16.apr '13 )

"ach jaj" (by bater:)

10 : 3    (09.apr '13 )

Zapas sa zacal tlakom bielych, ktorí si na zaciatku zvolili lepsie taktiku, vdaka comu priebezne strielali goly az kym ich nebol poltucet. Potom sa chytili aj cierni a snazili sa zdramatizovat zapas. Lenze bieli 4 golmi ukoncili zapas. Hviezda zapasu Marian.

6 : 3    (26.mar '13 )

Rozlosovanie dalo tussit vyrovnany zapas. No biely si na zaciatku vytvorili 3 golovy naskok, ktory ale stratili a dost dlho bolo 3:3. Az sa bater nasral a udrel a misku vah naklonil na stranu bielych, ktorí este pridali dva goly a zapas rozhodli. Stralci kola: BAter a Pista (po 2)

6 : 4    (19.mar '13 )

Zapas sa zacal opatrne, ale cierny po 10 minutach dva krat udreli, no biely dotiahli. Ked sa zdalo ze cirny dali treti gol a sa pomaly rozbehnu Jozi vyrovnal a dlho bolo vyrovnane. Neskor sa biely hecli a dvomi golmi odskocili. Naskok si uz poctivou obranou ustrazili az do konca zapasu a trosku prekvapene aj vyhralo, kedze pred zapasom to vyzaralo vselijako. Hrac zapasu bol Marian ktoy vstrelil a vsetky goly svojho timu. ZA bielych sa hetrikom blisol Maros.

13 : 4    (12.mar '13 )

Zapas ktory mal byt vyrovanyý sa skoncil pre tím s v ciernych trickach dost smutne, kedze im to biely riadne natreli. Strelecky koncert MAriana este stoji za povsimnutie. iNak to cierny riadne po.... !

14 : 7    (26.feb '13 )

Predzápasové rozlosovanie prinieslo u niektorých hračov mierne rozčarovanie, čo sa prejavilo aj v zápase. Nervozita čierných hráčov zapríčinila dominanciu bielych na palubovke, čo sa prejavilo aj na výsledku. Budúci týždeň sa nehrá tak hráči maju čas na zotavenie.

4 : 4    (19.feb '13 )

Hralo sa vo vysokom tempe. Obe muzstva hrali zo zabezpecenej obrany , nik nechcel spravit chybu. Remiza je spravodliva. Netrpezlivo cakame na dalsi zapas.

5 : 9    (12.feb '13 )

8 : 5    (05.feb '13 )

Zapas sa zlomil v prvych 20 minutach ked bater zavesil 4 goly za sebou. Aj ked cierni sa obcas dotiahli na rozdiel dvoch golov,vieli vzdy odpovedali dalsimi golmi. A takto to slo cely zaps az prisiel zaverecny gong. Nabuduce tu mame posledny zapas s hracom s USA.

6 : 10    (29.jan '13 )

13 : 5    (22.jan '13 )

Opat nechybalo nasadenie a bojovnost. Skore otvoril Jombo, po individualnej akcii. Potom uz zacali zaberat Bieli na vysoke obratky a prisli aj goly. Bieli si uz potom nenechali ujst vitaztvo. Tesime sa na dasli zapas. V predaji uz je len par vstupieniek).

10 : 3    (15.jan '13 )

6 : 11    (08.jan '13 )

7 : 7    (18.dec '12 )

Po dlhsom case sa na palubovke objavili aj legionari z USA a na kvalite zapasu to bolo citit. Skore otvoril cierny Maros, ktory sa uz nemohol pozerat na strelecku mizeriu a svojou individualnou akciou sa presadil medzi tromi obrancami. Potom prisli chvile bielych, najma ich ostrostrelca Mariana. Ten kanonadou zo vsetkych uhlov vytvoril naskok 7:4 a bieli kontrolovali. Potom vsak uplatny Majo opat raz zamiesal kurzami stavkovych spolocnosti a prihral Jombovi pred prazdnu branku. Jombo dokonal hattrick dalsimi dvomi golmi pred zaverom zapasu a vyrovnal na 7:7. Delba bodov nebola zrejme spravodliva, ale vzhladom nato, ze islo o Vianocny zapas bol urcite kazdy s tymto vysledkom spokojny!

7 : 5    (11.dec '12 )

Začiatok zápasu bol veľmi neistý "nedostaok hráčov", ale na koniec sme sa pozbierali. Kvalitný,bojovný zápas diváci si prišli opät na svoje. Cierny viedli na zaciatku zapasu 3:0 ale bieli sa hecli a otocili zapas. Vysledok si napokon ustrazili do konca zapasu. Tesime sa na dalsi zapas. (Mato slubil, ze priniesie vianocnu kapustnicu :) )

14 : 6    (04.dec '12 )

7 : 6    (27.nov '12 )

5 : 8    (20.nov '12 )

Zapas opat nesklamal. Slapalo sa do plných pocas celeho zapasu. Sance sa striedali na oboch stranach. Az posledných troch minútach rozhodli cierny o zisku všetkých bodov. Tesime sa na dalsi zapas.

5 : 6    (13.nov '12 )

6 : 6    (06.nov '12 )

Zápas vcera splnal najprisnejsie kriteria.Bieli na zaciatku vyhrávali 3:1, ale cierni postupne ovladli hru a otocili výsledok na 5:3. V hektickom závere, kde nechybali ani emocie, bieli s vypätím vetkých sil vyrovnali na konecnych 6:6. Hrač kola Marian a skore uzdravenie

7 : 5    (30.okt '12 )

Kvalita zapasu opät nesklamala. Hralo sa hore dolu len s tym rozdielom, ze biely do 30 min dali 6 golov. Za stavu 6:2 sa potom biely len branili. Cierny s vypätim vsetkých síl znizili na rozdiel golu, lenze Guni ich schladil golom a biely uz umne udrzali vysledok.

5 : 5    (23.okt '12 )

Hralo so s velkym nasadenim a nechybali ani emocie (Preto je ten futbal krasny). Zapas bol napinavy az do konca, kde sa obe muzstva striedali vo vedeni.Preto remiza je spravodliva. Pre nezainteresovaneho divaka to bol pekny futbal s mnozstvom peknych akcii na oboch stranach.

11 : 4    (16.okt '12 )

Zapas sa zacal vo sviznom tempe. Biely od zaciatku zapasu busili do ciernych, ale cierny sa ujali vedemia a dlho odolavali. Po 20 min zacali skorovat uz len biely. Maros ako pravy kanonier hetrikom upravil skore.

8 : 4    (09.okt '12 )

Skvely zapas v skvelej atmosfere. Hralo sa hoer dolu, ale biely ked zapli tak si spravili naskok. Vsetci uz trpezlivo cakame na dalsi utorok. Strelec kola opät Maroš.

7 : 3    (02.okt '12 )

7 : 14    (25.sep '12 )

Tak vcera to padalo. Zdrodil sa divoky vysledok a zasluzená vyhra ciernych.

6 : 3    (18.sep '12 )

3 : 7    (11.sep '12 )

Pravidlá

  • Musíš sa prihlásiť na zápas, ak chceš hrať.
  • Je fér voči ostatným, že ak sa prihlásiš, tak aj prídeš. Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod.
  • Pred zápasom (najskôr však o 18:35) sa vyžrebuje, kto bude biely a kto čierny. Ak nadpolovičná väčšina aktuálne prítomnych (tesne po žrebovaní) nesúhlasí, žrebuje sa znova.
  • Platí sa 1,6 Eur.
  • Meškanie:Príchod od 18:55(40) = -1b, 19:10(55) = -2b, 19:20(05) = -3b, od 19:30(15) = -4b.
  • Ak nejaký hráč na začiatku zápasu hrá za súperové mužstvo kvôli nedostatočnému počtu hráčov, po príchode hráčov sa skóre zresetuje na 0:0.
  • Ak sa Ti v jednej sezóne "podarí" 3x neprísť a pritom byť prihlásený na zápas, automaticky sa Ti ruší konto do konca tej sezóny.
  • Aby sme sa vyhli na futbale nezhodám, ak si myslíš, že je faul, ruka alebo mal platiť gól, KRIČ HNEĎ keď sa to stane a nie neskôr.