Komentáre k zápasom

Dnes je 09.sep '12

13 : 8    (26.jún '12 )

Zapas v ktorom sa bojovolo medzi Jozim a Matom o umiestnenie. Nakoniec po bojovnom vykone vyhrali biely. Hralo sa hodinu a pol a hraci na konci bojovali z poslednych sil. Po zapase BAter rozdal medajly a sadli sme si v Cunove vo Furmanke na posedenie, kde bolo vynikajuco.

6 : 10    (19.jún '12 )

Odohral sa predposledny zapas!Zapas, pri ktorom by asi kazdy hral so suchsim trickom. Realita bola taka ze na striedacka sa postupne vytvorila mlaka z potu. Co sa tyka hry tak cierny si vdak brejkom a kombinaciam vytvorili naskok 9:2, ktory na konci zapasu troska pustili a dovolili svojmu superovi znizit na 10:6. Hracom kola bol Maria, ktory zatazil konto bielych 4 golmi.

2 : 2    (12.jún '12 )

3 : 1    (05.jún '12 )

Zapas, podla karticiek mal byt vyrovnany. Z pohladu nezaujateho divaka nebol, lebo utocili prevazne biely, ale treba poznamenat, ze svoje sance trestuhodne zahadzovali. Hlavne obavany strelec Ondrej nevedel najst strelecku musku. Vyrovnat sa bielym podarilo az v polke zapasu a nasledne dvomi golmi bieli strhli vitazstvo na svoju stranu.

9 : 2    (29.máj '12 )

Vylosovanie dalo tusit, ze vyrovanany zapas by sa mal odohrat. Realita? Hraci, ktorych bolo v tíme o jedneho menej neustale utocili do rozhodenej neskonsolidovanej obrany ciernych a postupne im nasukali 9 golov. Ani hrac ako Jombo si nevdedl poradit so vzniknutou situaciou. Kedze cierni sa odmietali vracat, a najlepsia obrana je utok, tak zakonite prehrali. Hrac kola Marian.

6 : 10    (22.máj '12 )

Zapas sa zacal svizne, ale od zaciatku bolo citit kvalitu na strane ciernych. Biely kolektiv sa sce snazil, no goly zacali davat predovsetkym cierny a biely len dotahovali. A takto to slo cely zapas az bolo koniec a na display sa zobrazilo 10:6:) Hracom kola Marian. Posila zo zamoria bielych nespasila. Za 6 golikov.

6 : 1    (15.máj '12 )

Zapas v ktorom hraci v bielom ukazali ako sa ma hrat. Cierny hrali naivne, nevypracovavali si sance a bez sanci nie su goly. Zasluzena vyhra bielych.

4 : 7    (24.apr '12 )

5 : 3    (17.apr '12 )

Zapas obrany(biely) vs utoku vysiel lepsie bielym, ktori rychlymi brejkmi po 20 minutach zapasu rozhodli a nedovolili ciernym dotiahnut sa a vyrovnat.

2 : 3    (03.apr '12 )

0 : 10    (27.mar '12 )

Zapas nehodno komentovat. Hraci v ciernych dresoch plnili do bodky predzapasove instrukcie. Bieli sa snazili ale bolo to tazkopadne a vobec im to neslo. Hracom kola Marian.

5 : 7    (20.mar '12 )

Zapasa ako remen. Uz po vylosovani bolo zrejme, ze dnes to nebude lizanie medu. Aj ked bieli boli miernymi favortmi, ciernych to vyburcovalo. Behalo sa. Zapas, ktory sa odohral vo vysokom tempe nakoniec lepsie zvladli cierny, ktorýyh obrana bola trosku pevnejsia. Aj ked cierni prehravali 3:1, zapas otocili na 6:3 a zapas si postrazili. Strelcom kola: Grog a guni. Obaja po hattricku.

4 : 12    (13.mar '12 )

Zapas,ktory po vylosovani mal byt vyrovnany. To bol prvy pohlad. Ale futbal je uz raz taky. Bieli si kalich horkosti pri dvojcifernej prehre vypili az do dna, a nedokazali sa cely zapas chytit. Strelec kola bol Guni&Maros.

7 : 3    (06.mar '12 )

Z pociatku vyrovany zapas, v ktorom nechybalo nasadenie poznacilo nestatsne zranenie Baterovho oka, po ktorom biely prevzali v polke zapasu iniciativu a golmy okorenili svoje vitazstvo. 4 golmy sa zaskvel Marian. Aktualna sprava Bater vidi na 96%.

4 : 3    (28.feb '12 )

Po prvom losovaní bolo vsetkym az na par jedincov zrejme, ze by sa to oplatilo vylosovat znovu. Co sa aj podarilo, aj ked zase nie vsetci boli spokojni. Zapas sa zacal vlastnym golom Joziho a potom bieli pritlacili ciernych. Ale nie a nie dat gol, lebo betonova obrana ciernych stala na pevnych nohach. Az kym Pato neudrel po jemnom teci. Onedlho bolo 4:1 pre bielych, ale zaver zapasu patril ciernym, ktorí sa dotiahli na rozdiel jedneho golu. Zial viac casu na vyrovnanie neostalo.

7 : 7    (14.feb '12 )

Zapas sa zacal opatrne, ale onedlhlo sa situacia zmenila a bieli udreli. Cierny sice tlacili, ale nevedeli sa presadit cez pevnu obranu. Na sance sice cierni vyhravali, ale na goly nie. Ked uz to vyzeralo, ze bieli si pripisu cenne vbody, Guni zasluzene vyrovnal a zabezpecil delbu bodov. Strelec kola: neskrotný Bater

3 : 7    (07.feb '12 )

V nie prilis zohriatej telocvicni sa hral v prvej polhodine vyrovanany zapas, pricom biely drzali priebezne naskok o 1 gol. Po polhodine hry, hracom v bielych trickach zacali ubudat sily podla slov Mata, a cierny prevzali zapas do svojich ruk a 6 golmy v druhej polhodine otocili vysledok a zasluzene vyhrali. Strelcom kola sa stal Roman.

4 : 6    (31.jan '12 )

Uz po rozlosovani bolo zrejme, ze zapas bude vyrovnany. Hraci na ihrisku bojovali, ale viac stastia pri zakonceni mali hraci v ciernych trickach. A kedze ich dali o dva viac ako biely tak aj vyhrali. Za spomienku stoji Patov a Marianov hetrik. Ani Bater neostal nic dlzny svojim kanonierskym schopnostiam a strelil 2 goly:)

6 : 4    (24.jan '12 )

Zapas ako na hojdacke. Sance sa striedali na jednej adruhej strane ale iba eden utocnik vedel ako sa postavit a spravne zakoncit. Bol to BATER, ktory sa blisol legendarnym petrikom. Gratulujeme

4 : 7    (17.jan '12 )

Bol to skvely zapas, z ktoreho sa zial vela nepamata. Iba to, ze nasadenie znieslo prisne kriteria Gercen ligy. Bol to Jombov posledny zapas na Slovensku a za zmienku stoji, ze nedal ani gol, lebo mu ho vlastencom ukradol Pista.

4 : 3    (10.jan '12 )

Dokonaly zvrat! To je najlepsia definicia zapasu, v ktorom cierni vyhravali 3:0 a nevyzeralo to, zeby mali zapas prehrat. A predsa sa stalo. Bieli sa vybicovali ku kvalitnemu vykonu, zapas otocili este v prvej polhodinke. Zaujimavy fakt je, ze v druhej polhodinke, kedy sa vacsinou zapas lame, nepadol ani jeden jediny gol. Zaver bol akcny, ale bieli vitazstvo ubranili.

9 : 6    (20.dec '11 )

Predzapasove tahanice a machinacie v style "nesuhlasim s rozlosovanim" sa ukazali nakoniec ako uplne irelevantne. Papierovo silnejsi bieli prehravali prakticky od prvej minuty a skore sa dokonca zvysovalo v ich neprospech az na 5:2! Cierni vsak vitazstvo neubranili. Za bielych vyrovnaval navratilec z USA Jombo, vyborne hrajuci Marian. Skvelym volejom do vinklu sa blysol Pista. Kofola po zapase chutila vsetkym. Dokonca aj tichemu Baterovi;)

2 : 3    (13.dec '11 )

Zapas ako remen. Aj ked pred zapasom sa papierovy favorit zdal byt nad slnko jasný, v golom prevedeni sa to nepotvrdilo. Cierny sice bielych prevazne pocas celeho zapasu tlacili, ale svoje sance vdaka dobrej fungujucej obrane bielych nevyuzili a zapas bez striedacky sa skoncil tesnym vizstvom ciernych!

3 : 7    (06.dec '11 )

Zápas sa asi trosku rozhodol uz losovanim, ale celkovo to bol dobry zapas bez zbytocnych nervov a peknych golov. Aj ked cierny hrali len o 5 nezastavilo to ich napor a tlak a bezpecne doviedli zapas do vitazneho konca.

4 : 5    (29.nov '11 )

2 : 3    (22.nov '11 )

Predzapasove rozlosovanie naznacilo, ze to bude suboj obrany vs utok. Cierny sa ujali vedenia a dlho ho drzali. Biely sice dvomi golmi Mariana vyrovnali, ale viac stastia ako najst recept na dobru obranu nenasli.

5 : 5    (15.nov '11 )

Uz rozlosovanie na zaciatku dalo najavo, ze dnes by to malo byt vyrovane. Sice cierni boli v prvvych 10 min lepsimi hracmi a vyhravali 3:1, biely hru vyrovnali a postupom casu zacali strielat aj goly. Este 5 min pred koncom vyhravali o 2 goly, no Grogov a Marianov gol v poslednych minutach zariadili remizku, ktora tomuto zapasu aj svedcí. V kabine sice zavladlo aj sklamanie, no hraci su uz plní ocakavaní na dalsi zapas. Za zmienku stojí premierový golik P.Haburaja.

1 : 4    (08.nov '11 )

Vyrovnaný zápas odohrany vo vysokom tempe. Aj ked predzapasove rozlosovanie dalo tusit ze cierny by to mali mat lahsie realita na ihrisku bola ina. Na sance vyrovnany zapas v ktorom oba timy poctivo branili a nepustali supera do brejkov. Nakoniec viac stastia mali cierny, ktorí strelili o nejake tie goliky viac a vyhrali. Po zapase sa hraci este 10 min pozreali ako sa meni guma. Zabo sa nenechal zahanbit a guma na MArosovom auticku bola vymenena.

10 : 3    (25.okt '11 )

O predzápasový rozruch sa postaral Bater, ktorý potesil všetkých prítomných novými kartickami. Sú naozaj skveleé. Ďakujeme. Prejdime k zápasu. Rozlosovanie naznačovalo vyrovnaný zápas, co sa aj prvych 25 minut potvrdilo. Stav 2:2 bol realnym podla diania na ihrisku. No časom biely prebrali iniciatívu a hetrikmy Pistu a Joziho zápas dotiahli do víťazného konca. Grog zaznamenal prvú prehru.

6 : 6    (18.okt '11 )

Predzápasové predpoklady papierového favorita sa začali napĺňať a po štvrthodine bolo 3:0 pre bielych. Biely sa s náskokom uspokojili a čierny chytili dych a zápas sa vyrovnal nie len výsledkovo ale aj opticky. Šance sa striedali na oboch stranách a boli to čierny, ktorí tromi ďalšími gólmi sa dostali na koňa. Stav 6:3 však nerval dlho a biely v posledných 10 minútach vďaka streleckej schpnosti predovšetkým Maroša vyrovanali. Ešte štastie, že upratovačka prišla v čase 8 05. Inak by to remízka nebola :)

8 : 3    (11.okt '11 )

Zapas sa zacal poctivymi obranami. Obaja superi vsadili na defenzivu. Rozlozenie hracov od uvodu bolo 2+2+1. Sance sa striedali na oboch stranach a goly pri tomto rozlozeni moc nepadali. Drzal sa stav 1:1. No akonahle cierny upravili postavnie hracov na 3+1+1 tak bielym sa otvorila cesta a postupnymi golmi zapas pretavili do uspesneho konca. Cierny uz nemali psychicke ani fyzicke sily na zvrat. Pre niektorych hracov to bola prva vyhra :)

7 : 9    (04.okt '11 )

Zapas zacali biely vo velkom style a po par minutach bolo 4:0. Neskor 6:2. Chvilu sa nic nedialo, bielych to prestalo bavit a podcenili zapas. Cierny zacali davat goly aj z jasneho cisteho neba otocili zapas.

4 : 1    (27.sep '11 )

Silovy a vycerpavajuci zapas s velmi dobrym rozlosovanim, ktore predznacovalo ukrutny boj o kazdy centimeter ihriska. Cierni sa ujali vedenia, no vyrovnanie prislo v podobo Majo-golu. Potom ked bieli zacali vyhravat, cim viac cierni utocili, tym viac inkasovali. Gol dal aj Bater ked ho Grog presne trafil, ze nemohol nijako minut. Stavkarska mafia utrpela hned dve straty: jednak z prehratych tiketov, lebo nebola remiza a tiez z uslych trzieb z podniku, nakolko v podniku na niekolko hodin (?) vypadla elektrika a zakaznici odchadzali po tme bez platenia.

2 : 2    (20.sep '11 )

Rozlosovanie timov o vselicom napovedalo, z coho sa nakoniec nic nevyplatilo. Cierni si mysleli, ze zapas sa vyhraje sam. Z tohto omylu ich vyviedol Pista golom v prvej minute. Ten kamery nezachytili, lebo stab navstivil nemenovane socialne zariadenie v blizkosti satni. Cierni busili do plnych, zahadzovali sance ako na beziacom pase. Nakoniec vyrovnali zmotanym golom a ked uz sa chystali na zdrvujucu kanonadu, vyborne hrajuci betar Pista udrel znovu. Akoby fical na Duracell. Zaverecne vyrovnanie zabezpecil Jombo s Jozim. Remiza je zasluzena, hoci pre ciernych urcite rozcarovanim. No stavkarska mafia si opat prisla na svoje.

8 : 8    (13.sep '11 )

To ze uvodny zapas sezony skoncil remizou neprekvapilo nikoho, ani stavkarsku mafiu. Samotni hraci su zrejme jej sucastou, pretoze priebeh stretnutia dlho nenapovedal takemuto vyvoju, bieli viedli 2x o dva goly a cierni na konci vyhravali 8:6. Uvodny gol stretnutia strelil hrac v modrych halovkach (Pista) a do strelecnej listiny sa zapisal aj Jojo, ktory si tymto vycerpal kvotu na celu sezonu dopredu. Delba bodov je zasluzena.

Pravidlá

  • Musíš sa prihlásiť na zápas, ak chceš hrať.
  • Je fér voči ostatným, že ak sa prihlásiš, tak aj prídeš. Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod.
  • Pred zápasom sa vyžrebuje, kto bude biely a kto čierny.
  • Platí sa 1,6 Eur.
  • Meškanie:Príchod od 18:55 = -1b, 19:10 = -2b, 19:20 = -3b, od 19:30 = -4b.