Jombové / Pistove komentáre

Dnes je 28.aug '09

1 : 4    (16.jún '09 )

Mastenica. Najskor ultra makka lopta, potom zase extremne tvrda - vdaka Vanovej pumpe - co miestami pripominalo biliard. Dlho bolo nervoznych 1:1, ale nakoniec Pysta inkasoval dva goly, takze sa pripravil o cenne tretie miesto, aj ked bojoval ako lev. Bater rozdal ceny, ti ktori poctivo chodili celu sezonu a vyhravali si pochutnali:)

4 : 4    (09.jún '09 )

CEST BLBOM!!! Ak takto Vanovci pristupuju aj k zakaznikom o moj Boze:) Vdaka vyrovnavajucemu golu v poslednej sekunde zapasu z polky ihriska do prazdnej branky sa zrodila remiza, ktora zabezpecila Majovi prve miesto v tabulke!

8 : 5    (02.jún '09 )

Cierni boli lepsim timom, ale prehrali. Prilis sa snazili, prilis bojovali, prilis busili do plnych a... zabudali na obranu. Bieli pohotovo skorovali, niektori aj z 20 metrov, ze Pista :)

10 : 4    (26.máj '09 )

Ukrutne teplo. Hraci nevladali, divaci odpadavali a novinari si po zapase vobec nepamatali, ze co sa vlastne dialo... ;-)

3 : 5    (19.máj '09 )

Po urputnom boji sa dnes stastie priklonilo na stranu ciernych. Bieli namiesto vyrovnavajuceho golu jeden dostali, takze to inak skoncit ani nemohlo. Neuveritelne sa dnes stalo skutocnostou - Juraj Bastrnak dnes bol s nami na kofole do 22 00 a velmi sa mu pacilo:)

4 : 8    (12.máj '09 )

Velmi behavy a narocny zapas, v ktorom cierni mali viac fyzickych aj psychickych sil, ale zo vsetkych lialo tak, ako by vysli prave zo sauny. Resp. mozno netreba ani hovorit akoby. Naslo sa dokonca aj jedno pozitivum: nesmykalo sa :)

3 : 4    (05.máj '09 )

Baterovo heslo nezlyhava. Vdaka Baterovi mate napriklad loptu a to nie makku, ale aj nafukanu. A tak podobne by sa dalo pokracovat. Bieli sa hnevaju, lebo si prehrali vyhraty zapas. Sice vyhravali uz 3:1, ale prehrali 3:4, vdaka Jombovmu hattricku a legionarovemu (Sub) rozhodujucemu golu!

4 : 11    (28.apr '09 )

Spravodlivost zvitazila! Po predzapasovych tahaniciach o rozlosovanie sa dvaja J-diletanti Jozi a Jombo rozhodli, ze zutekaju na druhu stranu. Tak aj urobili, cim sice zdramatizovali zapas, ktory bol dlho 2:2, resp. 2:3, ale nakoniec zasluzene prehrali. Raz darmo, Bater-system nenechava nic nepotrestane :-)

2 : 8    (21.apr '09 )

Uz po 5 minutach bolo jasne, kto bude panom na smyklavej podlahe. Kedze u bielych totalne viazla kombinacia tak si cierny v klude vitazstvo prikraslili golikmi. Bolo ich sice 8, ale ked bater napisal 7, tak budis:)

4 : 3    (07.apr '09 )

Vyhrali tí,co nic nehrali! Futbal sa hral na goly nie na krasu a preto sa tomu nik nemoze cudovat.

3 : 4    (31.mar '09 )

Zapas splnal nie tie najvyssie kvality no odohral sa. Prijemne prekvapenie nam spravila pani upratovacka ze po 7 mesiacoch nam umyla sprchy. ZA to je patri vdaka. (aj ked to ma cistit kazdy tyzden)Asi zabudla:) tekutiny ktore sme nechali v telocvicni bolo premiovo doplnene v Petrzalskom gete zvanom KOpcany. Ale chutilo.

7 : 1    (24.mar '09 )

Zapas sa zlomil po 20 minutach ked sa prejavila vacsia suhra na strane bielych. Cierny sa snazili strelit aspon gol co sa im zasluhou Batera po chybe Pistu podarilo.

4 : 4    (17.mar '09 )

Vdaka okolnostiam ze neprisla upratovacka sa zrodila remiza.Inak by to mali cierny vyhrate. Zapas splnal vsetky kriteria. Hraci urobili maximum pre svoje timy.

1 : 9    (10.mar '09 )

Zapas s jednoznacnym priebehom. Jomba stve jedine to, ze sa mohol konecne dostat na spicu tabulky, takto uz tuto moznost mat nebude. Ale kto si ako vylosuje, tak ma...

6 : 9    (03.mar '09 )

Rovnaky scenar ako minuly tyzden, ale s otocenymi farbami. Bieli vyhravali uz 4:1, ale nakoniec prehrali. Tuzba po vitazstve je to najdolezitejsie. Uspokojnenie sa s niekolkymi golmi i s vlastnym vykonom prinasa prehru. Bater dal hattrick :)

5 : 2    (24.feb '09 )

Bieli predsili ciernych bojovnostou aj tuzbou po vitazstve. Faktom ale je, ze cierni uz vyhravali 2:0, boli na koni a za tohto stavu mali viacero velkych sanci. Ktovie ako by to cele dopadlo, keby Pista nevykopol loptu z prazdnej branky...

4 : 4    (10.feb '09 )

Vo velmi bojovnom a vyrovnanom zapase, v ktorom sa hra prelievala z jednej strany na druhu sa zrodila zasluzena remiza.

3 : 8    (03.feb '09 )

O vyhru sa zasluzili cierni. Hrali na krasu aj bojovali, mali pevnu obranu a dobreho brankara. Bieli naopak robili vsetko mozne i nemozne: Pista sa vesal, Jombo lamentoval, Majo ostreloval a Bater bojoval. Jombova nepriazniva seria sa natahuje. Majov pad z cela rebricka. Dlho ocakavany Guniho navrat na travniky uz coskoro. Upratovackino zlyhanie sokovalo! To vsetko a aj mnoho dalsieho dnes v Novom case. Ziadajte vo Vasom stanku PNS :)

8 : 4    (27.jan '09 )

V bohatom zapase o zachovanie priazne sponzorov vyhrali najma vlastne goly, dokopy az 5 ci 6. Kto si nedal vlastny gol nech sa prihlasi u doktora Mengeleho, ten sa o neho postara...

1 : 3    (20.jan '09 )

V priemernom zapase chudobnom na goly vyhrala obrana ciernych. Divaci nemohli byt spokojni. Ocakava sa prepad trzieb na najblizsom zapase.

5 : 7    (13.jan '09 )

Mimoriadne narocny otvaraci zapas sezony, v ktorom bieli vyhravali uz 4:0 a 5:1, ale motivovani cierni nakoniec otocili. Hralo sa v ukrutne vysokom tempe, remiza by bola spravodlivejsia (ako v otvaracom zapase jesennej casti).

8 : 6    (16.dec '08 )

Bojovny zapas o mimoriadnu Baterovu vianocnu premiu, vedenie sa striedalo zo strany na stranu, ako obycajne rozhodol az zaver. Po rozdani balickov sme sli na prijemne posedenie do Pizzerie. Polka sezony teda za nami, zelam Vesele Vianoce, uvidime sa v roku 2009!

6 : 3    (09.dec '08 )

Nudny zapas ako rokovanie slovenskeho parlamentu. Ciernym sa moc nedarilo, dokonca sa vraj stazovali, ze sa prisli len pozerat. A tak bieli vyhrali (v hrani, nie v pozerani:)

7 : 9    (02.dec '08 )

Zapas ako strelnica... niektori strielali a ini boli zase ostrelovani. Hralo sa vo velmi vysokom tempe, bieli drzali krok s ciernymi, dva krat dokonca vyrovnali, chvilku to bolo aj nervozne, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo :)

4 : 8    (25.nov '08 )

Napriek asymetrickemu rozlosovaniu bieli dvakrat vyhravali 1:0 a 2:1, kedze goly davali aj ostrostrelci ako Majo, Ernest, Baron a pod. Potom sa ale zapas zlomil a uz sa len dohraval, aj ked v bojovnosti a vo vysokom tempe.

3 : 5    (18.nov '08 )

Zapas nebol nicim vynimocnym. Vsetko dolezite sa udialo po nom ked padlo obvinenie na neregularne rozlosovanie:) Usudok si spravte sami....

3 : 6    (11.nov '08 )

Pista: Dnes zapas zniesol dost vysoke kriteria. Dlho gol nepadol ale pak sme sa nastartovali a cierny vdaka dobremu vykonu otocili z 1:3 na 6:3 a bolo vymalovane.Najlepsi hrac jednoznacne BATER. Chalani vdaka, nikto nemeskal!!!

8 : 1    (04.nov '08 )

Zapas s jednoznacnym priebehom i vysledkom, hotova strelnica, v ktorej Grog i Jombo dali hattrick. Za ciernych si zasluzene strelil gol Bater, ktory bojoval aj za troch. Zdravim z Indie:)

3 : 5    (28.okt '08 )

Nik by v tomto dobrom zapase necakal, ze bieli budu so svojou hviezdnou zostavou prehravat uz 4:1, ale podarilo sa im znizit na rozdiel jedineho golu. Zaverecnym golom do prazdnej banky vsak cierni poistili svoje vitazstvo.

3 : 8    (21.okt '08 )

Zapas mal mat jednoznacny priebeh (vdaka jasnej presile ciernych), ale nebolo to tak, lebo bieli dlho drzali stav 2:1, ktory dost zdramatizoval a znervoznil stretnutie. To napokon skoncilo jasnym vysledkom. Bratia Jombikovci sa ukazali kazdy exportnym golom, raz darmo, je to v rodine :-P

3 : 7    (14.okt '08 )

Aj ked vysledok tomu nenapoveda, bol to vyrovnany zapas a par minut pred koncom bolo este 3:4 pricom bieli sa chystali aj vyrovnat. Napokon ale cierni tromi golmi po sebe rozhodli o vysledku.

6 : 5    (07.okt '08 )

Zapas v ktorom viedli najskor bieli, potom cierni a nakoniec vyhrali predsalen bieli. Je to zvlastne, lebo cierni mali 5 vysunutych utocnikov a aj tak nevyhrali. Alebo zeby prave kvoli tomu? :-)

5 : 6    (30.sep '08 )

Bieli uz vyhravali 5:1, ale nakoniec cierni otocili na 5:6 a v zavere uz vitazstvo nepustili, aj vdaka "premyslenemu" taktickemu faulu (Vladicova rozbita pera ;-)

9 : 7    (23.sep '08 )

PISTA: Dnes sa hral vynikajuci zapas vdaka vam ! Zaujal burlivy predzapasovy dialog Yevgeniho a Joja...... "Lahke je nerobit, ked mame na koho zvalit vinu" :)

5 : 5    (16.sep '08 )

V otvaracom zapase sezony sa predstavili hraci v dobrej poprazdninovej forme. Uvodny gol strelil Jevgenij a Ernest zaznamenal hattrick.

Pravidlá

  • Musíš sa prihlásiť na zápas, ak chceš hrať.
  • Je fér voči ostatným, že ak sa prihlásiš, tak aj prídeš. Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod.
  • Pred zápasom sa vyžrebuje, kto bude biely a kto čierny.
  • Platí sa 1,5 Eur.